INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Намериха застрелян участник в щурма на Капитолия

В Съединените щати бе намерено тялото на 53-годишния участник в щурма на Капитолия Кристофър Стантън Джорджия с огнестрелна рана на гърдите. Той беше човека, който нахлу в кабинета на председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси. Това съобщава The Sun.

Според медиите именно този човек е публикувал снимка на работното бюро на Нанси Пелоси в социалната мрежа и е откраднал ноутбука й.

Тялото на мъжа е намерено в мазето на къщата му в град Алфарета от съпругата му, която веднага се е обадила в полицията. Жената е съобщила, че навсякъде е имало „много кръв“.

Медицинските експерти са определили причината за смъртта като самоубийство. По тялото е открита огнестрелна рана в гърдите. В къщата на Джорджия са открили две полуавтоматични пушки.

Според съседи починалият бил любезен и учтив човек. Известно е, че Джорджия е работил за банка в Северна Каролина.

Изданието освен това съобщава, че срещу участник в щурма на Капитолия е повдигнато обвинение. Предстои му максимално наказание лишаване от свобода до 180 дни и / или глоба от хиляда долара.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 13.01.2021 г. 18:01 ч.

Редактирал: Георги Стоянов

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x