INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Започва кампанията „Ваканция без грижи“

Тринадесетото издание на спортната кампания „Ваканция без грижи“ ще се проведе във Варна на 12-и и 13-и август. Целта на инициативата е чрез спорт да се интегрират деца в неравностойно социално положение с връстниците им от семейна среда и да се създадат нови приятелства, обясниха организаторите от Националното сдружение на сираците в България.

Деца и младежи от Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Карнобат ще вземат участие в турнир по стрийт фитнес. Състезанията ще се проведат на 12 август от 14 ч. в двора на СУ „Св. Климент Охридски“. Надпреварата е в три категории: момчета до 16 г., момчета от 17 до 19 г. и момчета от 20 до 23 г. възраст.

Желаещите могат да се запишат за участие на място, час преди старта на инициативата. На следващия ден – 13 август, участниците ще покажат умения в уличния стрийт фитнес на алеята зад „Морско казино“ в Морската градина. Събитието се организира с подкрепата на Дирекция „Спорт“ към Община Варна и спонсори.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 11.08.2021 г. 15:12 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x