INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

YouTube и Gmail вбесиха потребителите

В цял свят потребители съобщават, че услугите на Google не работят, въпреки че основният му продукт – търсачката Google, изглежда е незасегната от прекъсванията.

Британският вестник „Мирър“ съобщава за срив на YouTube, Gmail, Google Drive и други услуги на Google. Опитите за достъп до страниците на Google връщат различни кодове за грешки. Според Downdetector потребители съобщават за проблеми с различни услуги от 6:53 ч. днес.

Това са едни от най-популярните приложения и услуги по целия свят. Самата компания Google все още не е коментирала проблемите.

От съобщенията на потребители за проблеми с YouTube, 54% казват, че нямат достъп до уебсайта, 42% не могат да гледат видеоклипове, а 3% се опитват да влязат в системата. От тези, които съобщават за проблеми с Gmail, 75% не могат да влязат, 15% не могат да получат достъп до уебсайта и 8% не получават съобщения.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 14.12.2020 г. 16:03 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x