INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Уил Смит ще участва в нов екшън от създателя на Deadpool

Американски актьор Уил Смит ще участва в най-новия филм, режисиран от Дейвид Лийч, работил върху двете части на Deadpool и две части на Джон Уик. Заглавието на лентата е “ Бързо и свободно“.

Според сюжета Уил Смит идва на себе си след жесток побой и се опитва да преодолее последиците от амнезията и да си спомни кой е бил всъщност – богат мафиот или агент на ЦРУ под прикритие. Датата на пускане на картината на екраните все още не е известна.

По-рано руски медии съобщиха, че Уил Смит дава под наем къщата, в която е сниман телевизионния сериал „Принцът на Бел Еър“. Наемателите ще могат да се насладят на крилото, където е живял персонажът на Уил Смит. Включва спалня, както и баня, трапезария, басейн и дневна зона на открито.

Една нощувка ще струва на гостите приблизително 2300 щ.д.. Актьорът отбеляза, че ще се радва да има гости във вилата, стига да стоят далеч от колекцията му от маратонки.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 07.02.2021 г. 16:32 ч.

Редактирал: Георги Стоянов

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x