INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

ВМРО и НФСБ се явяват на изборите поотделно

ВМРО и НФСБ ще се явят поотделно на изборите.

Тази новина бе потвърдена днес от лидера Красимир Каракачанов по време на честванията за 149-годишнина от рождението на Гоце Делчев. На заседание на партията, 2/3 от структурите са поискали партията да отиде сама на изборите, а не в коалиция, в каквато е в момента, с лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Основният мотив е, че на европейските и на местните избори са постигнати силни резултати. Социологическите проучвания дават добър резултат за ВМРО при добра кампания, допълни и депутатът от ВМРО Александър Сиди.

„Мисля че ВМРО може да излезе пред обществото с гордо вдигната глава, защото малко са политическите формации, които, когато са били на власт, могат да излязат, да си покажат програмата отпреди изборите и да кажат, че почти всичко обещано са го направили“, коментира по-рано Красимир Каракачанов.

Лидерите на ВМРО и на НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са разговаряли тази вечер и са решили окончателно двете партии да се явят самостоятелно на предстоящите парламентарни избори.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 04.02.2021 г. 22:05 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x