INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Владо Николов и Ваня Стамболова се включват в празника на Варна

Целодневна спортна програма с участието на известни спортисти ще се проведе навръх празника на Варна – 15-ти август, на плажа в Аспарухово. От 10:00 до 18:00 ч. гражданите и гостите на града могат да се включат в любителски плажен волейболен турнир, по време на който ще бъдат търсени нови таланти.

Ентусиастите ще могат да играят заедно с едни от най-големите звезди на българския волейбол – Евгени Иванов – Пушката и Владимир Николов. За първи път шампионките от ВК „Марица“ ще влязат е ролите на съдии. Турнирът ще бъде по двойки, а всеки, който иска да вземе участие със свой приятел, може да се регистрира предварително. 

На плажа са организирани и други забавления – от 10 ч. до 12 ч. ще има лечебна гимнастика с Маруся Иванова, а от 10 ч. до 12 ч. и от 16 ч. до 18 ч. – специална щафета за деца с носителката на европейска титла по лека атлетика Ваня Стамболова. Открити уроци по акробатика от 11 до 12 ч. ще представят медалистите от световното първенство в Швейцария Данаил Николов и Мартин Николов, а занимания по таекуондо са подготвили от  Българска федерация по таекуондо – от 16 ч. до 17 ч., с участието на световния медалист Владимир Далаклиев.

За най-малките са предвидени забавни активности, насочени както към това да вдъхновяват децата да се хранят балансирано. Организатор на инициативата „Живей Активно“ е „Нестле“.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 05.08.2021 г. 13:30 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x