INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Как различните видове бонус оферти привличат залагащите?

Спортните запалянковци и почитатели на залозите започват да разглеждат и следят много сериозно предлаганите условия на букмейкърите. Вниманието им винаги се насочва към бонусите и възможностите за по-сериозна игра, а също така и за по-смели залози. Както вече сме забелязали, търсенето винаги определя предлагането, следователно и букмейкърите не закъсняха и започнаха да въвеждат не само различни бонуси, но също така по-сериозен контрол на залозите, с които позволяват на всеки играч да се откаже от направената си прогноза.

Благодарение на редица функционалности, мнозина остават значително по-доволни от своята игра, а когато добавим разнообразното количество бонуси, удоволствието от играта наистина е ненадминато. Нека обърнем внимание какви са тези предложения в онлайн хазартната индустрия. Говорим за нея, поради простата причина, че винаги има достатъчно предложения и условия, с чиято помощ самото преживяване да стане още по-качествено. Редно е да отбележим един много важен фактор, преди да продължим да говорим с бонуси.

Навсякъде, особено щом разглеждаме стартовите бонуси, новият играч изпитва много сериозно разочарование, че не може да изтегли депозираната сума, както и бонуса си. Причината за това ограничение е елементарна. Нито една компания не дава пари на ръка за регистрация. Едва ли има бизнес, който ще заплати на човек да бъде негов клиент. Бонусите са възможност за играчите да се забавляват, без да използват своите собствени средства.

Разбира се, изтеглянето е възможно, при това с печалбата, но след като сумата е разиграна и всички игри са опознати. Ключовото в стартовия бонус е, че обикновено добавя 100% от сумата на депозита до определено ниво за всеки нов играч. Можем да забележим, че в момента е наличен и специален промо код за палмс бет, който допълнително подобрява условията на игра. Веднага след стартовите бонуси ще видим тези за презареждане.

Веднъж след като играта е приключила и клиентът е изтеглил своите печалби, букмейкърът дава още един бонус при повторно зареждане, той разбира се е само 50% в повечето случаи, но работи на същия принцип. Някои брандове предлагат и така наречените лоялни програми, които са обвързани с прекараното време в платформата.

 Докато всеки един клиент се забавлява, неговият профил трупа точки, които по-късно могат да се обменят за друг вид бонуси. Най-вероятно мнозина са чували и за така наречения безплатен залог. Той до някаква степен прилича на другите бонуси, но се слави със следното качество. Ако един играч получи тази опция, той има конкретна сума, която евентуално да оползотвори на определено дерби, на вид спорт, а може и спокойно да го използва във всеки спорт, в който прецени, че ще направи добра прогноза.

 Длъжни сме да отбележим, че когато такъв залог се направи, играчът може да получи само печалбата от него, но не и стойността на същия. При загуба, играчът не губи абсолютно нищо. Защо всички бонуси са от особено значение и се смятат за толкова необходими в платформата. Отговорът се крие в идеята всеки играч да тества своите възможности, да направи залози, които рядко би направил със свои средства и да провери самите функционалности на букмейкъра.

Нито един играч няма да бъде толкова смел, когато използва своите собствени средства, следователно бонусите позволяват точно това. Онлайн хазартната индустрия се нарича развлекателна, защото в основата си предлага точно това – спортен адреналин, преследване на големи джакпоти, правенето на по-смели прогнози и много други. И както забелязваме, въведените предложения определено дават резултат.

Не трябва да забравяме, че много брандове са добавили и така наречените индивидуални предложения, които се формират изцяло на предпочитанията на даден играч, за да може предложените средства да се употребят по вкуса на играча. И що се отнася до възхода на тези предложения, можем да забележим, че такива се добавят във всяка платформа, при това доста често.

0 0 votes
Article Rating

Публикувано на 13.11.2020 г. 17:09 ч.

Още по темата:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x