INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Трети ден на преговори за съставяне на правителство

Трети ден продължават разговорите, водени от „Продължаваме Промяната“, за изработване на коалиционно споразумение за бъдещо управление на страната.

В първия цикъл преговори бяха обсъдени въпросите, свързани с енергетиката, икономиката, транспорта и правосъдието. Във вторник преговорите продължиха с темите здравеопазване, земеделие, образование и електронно правителство.

Днес е третият ден от дискусиите с експерти на трите бъдещи коалиционни партньори – „БСП за България“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“.

Всяка дискусия се води от един от двамата лидери на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

Днес разговорите продължават от 10.00 часа по темите „Вътрешна сигурност“ и „Екология“. От 15.00 часа участниците в преговорния процес ще обсъдят мерките и проблемите, свързани с регионалното развитие и културата.

Срещите се провеждат като паралелни дискусии и се излъчват онлайн в страницата на „Продължаваме Промяната“ във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 25.11.2021 г. 07:41 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x