INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Строги ограничителни мерки в КК „Албена“

Измерване на телесната температура и дезинфекция на превозните средства ще се извършва за всички влизащи в КК „Албена“.

От туристическия комплекс уверяват, че стриктно ще се следи за спазването на противоепидемичните мерки, както от служителите, така и от гостите на комплекса. След анализ на главния санитарен инспектор на „Албена“ са набелязани всички критични точки, при които има предпоставки за струпване на повече хора.

От курортния комплекс информират, че със започването на туристическия сезон при влизане на туристите в хотела, телесната им температура ще бъде измервана повторно. Ако се установи гост с температура над 37 градуса, той ще бъде отделен в определено за това място, а здравните служби ще бъдат незабавно уведомени.

На рецепциите на хотелите няма да се допускат струпвания, като гостите ще изчакват реда си във фоайето на разстояние едни от други и ще правят своята регистрация един по един.

В ресторантите на хотелите ще се следи за дезинфекцията на всички хранещи се и ще се осигурява необходимата дистанция между масите.

От обявяването на извънредното положение в страната „Албена“ преустанови своята дейност, а всички служители работят и в момента дистанционно.


Публикувано на 01.05.2020 г. 17:30 ч.

Източник: БНР

Още по темата: