INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Стела Николова: Крайно време е депутатите да се научат да комуникират с гражданите

Каквото и да прави 45-тото народно събрание, колкото и живот да има, приоритет е, да се промени изборния кодекс. Това каза за предаването „Позиция” новият депутат на „Демократична България“ от 3-ти многомандатен избирателен район, Стела Николова. Според нея, предишното Народно събрание, не е имало волята за такива промени. „Да се надяваме, този парламент да има необходимото мнозинство за тези промени, за да започне България да гласува така, както този процес протича в нормалните страни” каза още тя:

„Това беше желанието на голяма част от българските граждани, които живеят в чужбина, а и на тези които живеят в страната. Защото ние трябва да се съобразяваме, че сме в пандемия, трябва да има възможност на тези които са карантинирани, да гласуват без поставяне на срокове, както беше на тези избори, до 31 март.

Смятам, че трябва да осигурим на всеки български гражданин, както е записано в Конституцията- равно избирателно право. Да могат всички граждани, да упражнят това свое право“.

Стела Николова благодари за подкрепата която е получила по време на изборите. За нея това е било изненада. „Очаквах, че работата ми като общински съветник е забелязана, но според мен е важно, колегите които остават в общинския съвет, да си дадат сметка, хората оценяват тогава когато им обръщаш внимание, когато им обясняваш какво се случва, когато им помагаш да решат своите проблеми. Крайно време е, избраните за народни представители и общински съветници, да се научат да комуникират с гражданите“.

„Това което чух от кампанията на другите кандидат депутати във Варна, имаше мисъл за града, какви са приоритетите за морската столица. Надявам се, това да не останат само предизборни обещания. Надявам се, действително да има народни представители от Варна които да се постараят, да свършим нещо и за самия град, освен това което трябва да извършим като законотворчество.“

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 10.04.2021 г. 16:29 ч.

Източник: БНР

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x