INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Снощната снежна буря е съборила пет дървета във Варна и региона

Снимката е илюстративна

За времето от 22:52 ч. на 11.02.21 г.до 01:40 на 12.02.2021 г. към варненската пожарна са постъпили общо 5 сигнала за паднали вследствие на силния вятър дървета. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР – Варна.

Два от сигналите са за кв. „Аспарухово“, едно е по пътя за с.о. „Боровец – юг“. По едни сигнал е имало от Долни чифлик и от Горен чифлик. При инцидентите – на бул. „1-ви май“ в Аспарухово от падналото дърво са нанесени материални щети на „Фоклксваген Джета“, на който е счупено задно стъкло и е смачкан тавана на, в с. Горен чифлик – бор е паднал върху покрив на къща. Падналите дървета са нарязани и отстранени.

В 02:03 ч. през нощта е получен сигнал, че по пътя между с. Кичево и телевизионната кула автомобил е излязъл от пътното платно и се нуждае от помощ. На мястото е изпратен автомобил на 1-ва РС ПБЗ, но до пристигането им на мястото, автомобила е успял да потегли и не е оказвано съдействие.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 12.02.2021 г. 13:47 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x