INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Служебният премиер готви законодателни промени

„Макар и като служебно правителство, сме си поставили си задача за съответните ресори да търсим необходимост от законодателни промени в различни сфери в обществения живот”, заяви служебният премиер Стефан Янев на срещата с представители на Националното сдружение на общините в Република България.

„Уважаеми представители на НСОРБ, уважаеми колеги, днес организираме тази среща, за да чуем важните и неотложни проблеми, които решава организацията на Националното представителство на общините. Премиерът посочи, че вече е провел среща с Националната организация на кметовете на кметства.

„Ще обсъдим и още една тема, която смятам за важна. Знам, че имате доста предложения за законодателни промени. Смятам да обсъдим тези въпроси, защото макар и като служебно правителство, сме си поставили си задача за съответните ресори да търсим необходимост от законодателни промени в различни сфери в обществения живот, които ще бъдат в състояние да подобрят живота на гражданите и функционирането на бизнеса от гледна точка на тази законодателна рамка, която трябва да бъде подкрепена с промени от следващото Народно събрание. Ще обсъдим предложенията и ще ги допълним или обогатим със съвместни усилия на различни сектори от изпълнителната власт. Надявам се да бъдем готови до края на мандата на служебното правителство и когато има ново Народно събрание, да ги внесем“, допълни Янев.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 22.06.2021 г. 12:33 ч.

Източник: vesti.bg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x