INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Скаути повдигат духа на съседите си с думите „Усмихни се“

В извънредното положение, в което се намира страната и Организацията на българските скаути адаптира своите дейности. Техните инициативи обикновено са сред природата, но сега те са насочени основно в Интернет. На 13 април стартира най-новата от тях – “30 дни предизвикателства”. Всяка сутрин във facebook страницата на организацията се публикуват предизвикателства, които скаутите трябва да правят в рамките на следващите 48 часа.

Едно от най-популярните до момента се казва “Усмихни прозореца си”. Идеята е всеки участник да нарисува оптимистично послание на своя прозорец или да направи пролетна украса. Целта е да покажат своите творчески идеи и умения и да повдигна настроението на съседите си.

Чрез друго предизвикателство пък скаутската организация има за цел да провери кулинарните умения на децата. Те трябваше да направят бананов шейк или бисквитена торта.

Предизвикателство №3Йоанна Добрева#ScoutBG #30предизвикателства #ОБС #СТОЙСИВКЪЩИ #TogetherAtHome

Публикувахте от Скаутски клуб "Морски вълк" – Варна в Сряда, 15 април 2020 г.

Боядисването на яйца за Великден, разпъването на палатка, физически упражнения са малка част от останалите предизвикателства. Инициативата има състезателен характер и най-атрактивните ще получат скаутски награди. До момента над 300 скаути са се включили. Вече и ти можеш да се вземеш участие в скаутските предизвикателства. Виж предложенията им във facebook или от уеб сайта им и изпрати видео или снимки как изпълняваш предизвикателството.

Ето как се справят се включват и младежите от варненския скаутски клуб „Морски вълк“

Борис Лазароглу показва завидни умения в йогата!#ScoutBG #30предизвикателства #ОБС #СТОЙСИВКЪЩИ #TogetherAtHome

Публикувахте от Скаутски клуб "Морски вълк" – Варна в Сряда, 15 април 2020 г.

Публикувано на 22.04.2020 г. 13:39 ч.

Автор: Ивайло Чабаев

Още по темата: