INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Сираков: С този изпълком на БФС не виждам как ще има промяна

Мажоритарният собственик на „Левски“ Наско Сираков, който заяви, че ще гласува за Борислав Михайлов на изминалия конгрес на БФС, обяви, че не харесва състава на Изпълнителния комитет на футболния съюз. Преди гласуването Сираков каза, че с Михайлов ги свързва 40-годишно приятелство и той няма да загуби с глас на „Левски“ против.

По време на пресконференцията за представянето на новия Управителен съвет на „Левски“ обаче Сираков изрази гласно недоволството си от лицето на обещаната промяна.

„Заставам зад моето решение. Най-лошото е, че през последните 30 години в тази държава се издигна в култ измамата и лъжата. Който прекара някой, е герой. Винаги съм се стремял да действам според моите виждания за живота. Казах и преди Конгреса. Аз съм коректен човек. Присъствах на друг конгрес, двама приятели стигнаха до бой. Единият беше за Иван Славков, а другият – за Софиянски. Заставам на 100 процента зад решението си. Да, много неща не ми харесаха и особено съставът на новия изпълком. Аз съм „за“ сериозна промяна в българския футбол, но с този изпълком не вярвам как Боби Михайлов ще я направи. Лично на мен Боби ми обеща много промени в управление на БФС. Българският футбол има крещяща нужда от рестарт и няма време за губене“, заяви Сираков.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 14.10.2021 г. 15:05 ч.

Източник: 24 Часа

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x