INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Румен Петков: Участието на Петър Илиев в правителство е абсурден

„Участието на Петър Илиев в проектосъстава за кабинет по същество е удар по името на България“. Това е заявил председателят на ПП АБВ Румен Петков, цитиран от пресцентъра на партията. Петков е посочил, че това е принципна негова позиция, която е непроменена още от представения пръв вариант на проектокабинет.

„Такъв типаж е абсурден като участие в правителство“, е посочил Петков, цитиран от партийния пресцентър.

„Този цинизъм и арогантстваща наглост не приличат дори на разносвач на пощата в училище, а не на преподавател във висше учебно заведение. Поставям дълбоко принципния въпрос, допустимо ли е и целесъобразно ли е назначаването на държавен пост на лице, което има писмени ангажименти към друга държава“, е попитал Петков.

„Не съм мислил, че падението в държавата може да стигне дотук. Ако целта е Трифонов да торпилира сам правителството, което предлага, този човек може да остане в състава. Неговото участие по същество е удар по името на България“, е посочил Петков, цитиран от пресцентъра на АБВ.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 09.08.2021 г. 14:45 ч.

Източник: Dariknews

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x