INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Росен Йорданов: Пеевски отказва да бъде черната овца

Делян Пеевски се държи агресивно като контраудар, както реагира и ДПС. Дамгосването, на което е подложен не се показваше пред медиите. В този момент той е решил да се противопостави и отказва да бъде в ролята на черната овца. Аз този акт го виждам по-скоро като съпротива и категорично заставане, отколкото на някаква форма на промъкване на политиката. Това коментира социалният психолог Росен Йорданов, бивш ръководител в Института по психология на МВР, в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

Относно Иво Прокопиев Росен Йорданов коментира, че винаги има герой и ламя. „В нашата предизборна ситуация това е отражение на това, което се случи и то набира скорост. Важното в една ситуация е, че няма как да се случи революцията по болшевишки. Едни хора да ги хванем, да ги изолираме, както слагаме едни хора по села и паланки. В нашето общество присъстват различни хора и колкото повече се дамгосва ДПС, толкова повече те ще отидат в една защитна позиция. Няма как, ако не се предприемат други действия, а те са да се търси прогресивната част във всяка една партия и тя да еволюира в по-европеиден вид“, коментира той.

„Държавният глава Румен Радев направи заявка, че ще изхвърли мутрите, но трябва да установим кой е мафиота, и кой не е. Няма нито едно управление на България, което да не е завършвало с упреци за корупция. Никой по света не се е справил с корупцията“, каза още Росен Йорданов.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 21.10.2021 г. 08:28 ч.

Източник: Факти

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x