INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Фестивал „Varna Rock Adventure“ ще се проведе в Аспаруховия парк

Тридневен фестивал „Varna Rock Adventure“ с вход свободен ще се проведе на 13-ти, 14-ти и 15-ти август в Аспаруховия парк. Организатор е мото клуб „Братя във вятъра“, който ще отбележи с проявата 30 години от създаването си. Фестивалът се осъществява с подкрепата на фонд „Култура“ към Община Варна, а в него ще участват само български рок групи.

„За концертите НЕ СЕ продават билети, достъпът е безплатен за всички граждани, които обичат рок музиката“, заявиха организаторите. Уточнението е по повод разпространена информация в интернет, че на същите дати ще бъде проведен фестивал със сходно име – „Варна Рок Фест“, но достъпът до него ще става само срещу билети с цени от 120 лв.

След отправено запитване от „Varna Rock Adventure“ до дирекция „Култура и духовно развитие“ към Община Варна и до район „Аспарухово“ стана ясно, че към момента при тях няма подадено заявление за провеждане на „Варна Рок Фест“ на територията на града.

Пълната програма за „Varna Rock Adventure“: https://www.facebook.com/VarnaRockAdventure/

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 22.07.2021 г. 13:45 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x