INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Проверки на СДВР и „Автомобилна администрация“

Множество нарушения установиха екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ при акция снощи. Открити са 11 мигранти, за които обаче е станало ясно, че са с редовни документи.

11-те афганистански граждани са се опитали да избягат от полицейската проверка. Малко по късно, след като са били спрени е установено, че те имат редовни документи за временно пребиваване у нас.

При друга проверка в столицата е задържан един мъж, в който са открити забранени вещества. Трима таксиметрови воачи пък са отведени в полицията след като е станало ясно, че шофират таксита без редовни документи. По време на проверката полицията е проверила и няколко хостела в столицата, където не са открити нарушения.

На един водач е отнета книжката, след като е установено, че тя е издадена във Великобритания и е с изтекъл срок на годност.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 23.10.2021 г. 12:44 ч.

Източник: БНР

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x