INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Протестиращи срещу Радев опънаха палатки пред президентството

Палатков лагер бе опънат пред сградата на „Дондуков“ 2. Недоволни граждани от управлението на Румен Радев решиха да изразят негодуванието си от държавния глава.

„Искаме прозрачност за Грипените!“,  „Румен Радев – подлога на Корни“ – част от рефрените и лозунгите, които протестиращите закачиха на платките.

Протестиращите се заканиха да останат в платките пред „Дондуков“ 2 докато не получат отговори на въпросите си.

„Господин Радев действа като президент само на една партия. На една стара партия – БСП. Чувстваме, че вече не е нашият президент.  За две години той промени обстановката и вече не е български президент, а е подвластник. Сякаш е под крилото на Корнелия Нинова.  Постоянно имаме едно изключително мъмрене от негова страна за извънредното положение. Да, всички сме зле, но това започва да ни писва. Той насажда негативизъм между всички хора. Всички заедно трябва да излезем от тази криза, а не тепърва да правим нови избори. Не може човек, обвързан с червените, постоянно коментира колко е зле положението. Ами оправете го! Дайте някакъв положителен пример, а не само „Те това не правят.. Не дават пари на хората!“.  Не сме доволни от решенията на Радев, от екипа му, от постоянното му мрънкане. Ако ще става президент на българите, да го прави от сега, а не – да си остане президент на БСП и да си търси друго президентство“, заяви пред камерите на БЛИЦ TV един от протестиращите.


Публикувано на 02.05.2020 г. 16:20 ч.

Източник: Blitz

Още по темата: