INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Принцът на Монако води близнаците при принцеса Шарлен за Коледа

Снимка: БТА

Принцът на Монако Албер ще посети за Коледа съпругата си принцеса Шарлен заедно с двете им деца на тайното място, където тя се възстановява, съобщи Ройтерс, като цитира съобщение на двореца.

Бившата олимпийска състезателка по плуване Шарлен се омъжи за принца на Монако през 2011 г. на пищна церемония. Тя прекрати публичните си ангажименти, след като се завърна от родната си Южна Африка миналия месец след няколкомесечен престой.

„Принцеса Шарлен се възстановява задоволително, макар че ще са нужни още няколко месеца, преди здравето й да се възстанови напълно“, съобщиха от двореца.

Престоят на Шарлен в Южна Африка разпали спекулации за потенциален раздор в кралската двойка, които бяха отхвърлени от семейството.


Преди от двореца съобщиха, че принцесата се нуждае от време, за да се възстанови от състоянието на „дълбока обща умора“.

Принц Албер беше казал пред сп. „Пийпъл“, че Шарлен се лекува извън Монако в името на дискретността.

„Зная, че има слухове, затова нека кажа – не е Ковид“, каза Албер пред изданието миналия месец. „Не е свързано и с рак. Не става дума за лични отношения. Ако искате да обсъдим и други спекулации – състоянието не е свързано с пластична операция или някаква намеса по лицето изобщо“.

Шарлен бе в отбора на Южна Африка на Олимпийските игри в Сидни през 2000 г.

0 0 votes
Article Rating

Публикувано на 23.12.2021 г. 16:23 ч.

Източник: Dariknews.bg

Още по темата:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x