INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Приключи волейболният турнир да на спорта, Не на агресията

Мащабен Волейболен турнир за младежи под надслов: „Да на спорта! Не на агресията! се проведе на 3-ти и 4-ти август в зали Младост на Двореца на културата и спорта във Варна. Турнира привлече общо 80 участници, разпределени в 8 смесени младежки отбора.


Целта на събитието бе да бъде популяризиран спорта сред младежите от регион Варна, като противодействие на агресията в училище и в дигиталната среда.

Организатори на Турнира по Волейбол са Сдружение „Моят град“ с помощта на Волейболен клуб Варна-ДКС и финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта.

В турнира бяха привлечени професионални съдии, осигурени от Варненска съдийска колегия, както и медицински екип от Спортен диспансер-Варна. Гостите и зрителите на събитието получиха информационни стикери с послания срещу агресията и езика на омразата.


Победителите в конкурса получиха купи и грамоти, връчени лично от г-н Минко Христов, Изпълнителен Директор на Двореца на културата и спорта във Варна, от Георги Арнаудов, експерт към отдел Спорт на Община Варна, г-н Драган Нешич председател на Волейболен клуб Варна-ДКС и г-н Пламен Николов –зам. председател на СК „Перун“.

Турнира по Волейбол е част от проект „НЕ на агресията в училище и в дигиталната среда“, който се реализиран от Сдружение „Моят град“ с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 04.08.2021 г. 23:00 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x