INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Представиха дигитална платформа за превенция на рисковото поведение

Дигиталната платформа за превенция на рисковото поведение бе представена днес по време на обучение на председатели и секретари на местни комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) от всички варненски райони, както и от общините Белослав, Бяла, Вълчи дол, Девня, Дългопол и Провадия.

Събитието беше организирано от дирекция „Превенции“ към Община Варна и Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (ОКБППМН), при спазване на всички противоепидемични мерки.

На участниците в обучението беше представена работата с доброволци в дигиталната платформа, като бяха разгледани всички етапи и дейности в подготовката на доброволците. Основен акцент в презентацията беше възможността за използване на дигитални инструменти и онлайн интерактивни методи от участниците, в пряката им работа с ученици и доброволци. Темата предизвика голям интерес, с оглед възможностите, които дава за работа с деца в условията на COVID 19.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 14.08.2020 г. 15:20 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x