INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Поздрав от Виетнам за 100-години Варна курортен град

Поздрав от Да Нанг, (Виетнам), получи Варна по случай 100-годишнината от обявяването на града за курорт. „От името на правителството на град Да Нанг и неговите граждани, поздравявам най-сърдечно Варна със 100-годишнината от обявяването на града за курорт. Да Нанг и Варна имат установени партньорски отношения от 2014 г. Ние сме силно впечатлени, че Варна – лятната столица на България на брега на Черно Море, с над 1000 години история и традиции, събрани в музеите и запазени по старите улици на града, днес е един от най-космополитните градове в България, привличащ милиони посетители всяка година, които се радват на забележителностите и възможностите за почивка.

Юбилеят тази година е специално събитие, с редица празненства, които ще отбележим заедно и това ще допринесе за признаването на Варна за ваканционна дестинация в сърцата на международните туристи. Да Нанг също е красив и динамичен крайморски град във Виетнам – с много общи характеристики с Варна.

Затова се надяваме и очакваме с нетърпение да продължим нашето сътрудничество, за процъфтяването на нашите градове. По този повод бих искал да поздравя ръководството на Варна и нейните граждани, като им желая да продължат да развиват прекрасната туристическа дестинация“, споделя Ле Трунг Чин, председател на Народния комитет на града.

Всички видеообръщения, изпращани от градове партньори на Варна, ще бъдат публикувани в сайта на Община Варна и в социалните мрежи.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 22.04.2021 г. 17:31 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x