INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Портних: Проектите се забавиха, но продължаваме работа

Ключови проекти като довършването на автомагистрала „Хемус“ и на автомагистрала „Черно море“ се забавиха предвид ситуацията тази година, но се надявам всичко да бъде заложено в проектобюджета за следващата година. Това каза за Радио Варна кметът на града Иван Портних.

Липсата на правителството възпрепятства и новата икономическа зона, която изграждаме с Аксаково, уточни той.

В квартал „Кайсиева градина“ в момента се работи усилено по полагане на асфалтова настилка. На улиците „Петър Дертлиев“ и „Проф. д-р Емил Станчев“, предстои също така рехабилитацията на улица „Асен Разцветников“. В този район от десетилетия нищо не е правено. Впоследствие ще се облагородят и междублоковите пространства.

В квартал „Изгрев“ в момента се обновява цялостно инфраструктурата, там, където са така наречените експериментални блокове в междублоковите пространства.

В „Аспарухово“ работим на улица „Св.Св. Кирил и Методий“, високите блокове, на същата улица се изгражда и нова спортно игрище.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 04.12.2021 г. 12:37 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x