INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Пореден ден на недоволство срещу кабинета във Варна

Недоволни от управлението на страната се събраха за 207-ма поредна вечер пред сградата на община във Варна, за да затвърдят искането си за смяна на политическото статукво. Протестиращите отново се обявиха за честни избори. Според един от участниците управляващите се опитват да използват пандемията, като налагат различни противоепидемични мерки, които затормозяват вота, и не е изключено дори да приемат защитните костюми да станат задължителни за гласуването.

Недоволните от властта отново коментираха забавянето на плащанията по мярака „Запази ме“, като подчертаха, че хората в принудителен неплатен отпуск имат нужда от средствата, за да могат да живеят нормално и издържат семействата си.

Безразличието на народа води до вашето управление и успехи, обърна се към властимащите мъж от протеста, като призова гражданите да бъдат активни на изборите.

Протестиращите продължиха с обзора на управленските решения през изминалта 2020 година. Този път събралите се пред общината припомниха събитията от месец май. Скъсаният тръбопровод и замърсяването на Варненското езеро бяха в центъра на коментарите им.

Според протестиращите местната власт също остава глуха за проблемите на хората, като подчертаха, че са под прозорците вече над 200 дни, а никой не е дошъл да говори с тях.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 01.02.2021 г. 20:29 ч.

Източник: БНР

Снимка: Facebook/ Палатков лагер, Община Варна/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x