INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Помощ за старческите домове

Извънредна и безплатна инспекция на електрическите табла на домовете за възрастни хора в Североизточна България ще извърши електроразпределителното дружество, което отговаря за региона. Оттам съобщиха, че е необходимо институциите да се свържат с фирмата и да заявят проверката.

По данни на компанията на територията на Североизточна България, има стотици старчески домове. Целта е да се направят обследвания преди настъпването на зимата и свързаното с нея застудяване, придружено със снеговалежи. В рамките на своя подготовка за зимния сезон служителите на компанията вече са инспектирали голяма част от трафопостовете, включително тези, които захранват домове за настаняване.

При извънредните проверки ще бъде направена техническа инспекция на електрическото табло на съответния дом и ревизия на връзките в него.

Домовете за настаняване на възрастни хора, които желаят да заявят инспекция, могат да го направят на телефон 0700 161 61 или на имейл info@erpsever.bg, като е необходимо да посочат лице за контакт, което ще присъства по време на проверката, както и точен адрес на обекта.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 29.11.2021 г. 18:34 ч.

Източник: БНР

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x