INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Покана за публично обсъждане на проекта

Покана за публично обсъждане на проекта за бюджет за 2021 година на Община Бяла.

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси, кметът на Община Бяла, област Варна инж. Пеньо Ненов кани ръководители на бюджетни звена, граждани, общински съветници, представители на бизнеса, НПО и други заинтересовани лица да вземат участие в публичното обсъждане на проектобюджета на Община Бяла за 2021 година при спазване на въведените ограничителни мерки в условията на извънредна епидемична обстановка.

Всички, които искат да направят предложения за Бюджет 2021 и нямат възможност да присъстват на публичното обсъждане могат да го направят по електронен път на имейл: mayor@byala.org
Становища и предложения по проекта за общински бюджет могат да се внасят в деловодството на Общинска администрация – гр.Бяла, ул. “Андрей Премянов“ № 29.

За постъпилите становища и предложения направени по време на публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на бюджет при внасянето му в Общински съвет – Бяла.

Обсъждането ще се проведе на 09.02.2021 г. от 16.30 ч. в конферентната зала на Общински културен институт /Музей/, площад „Европа“ гр. Бяла.

На срещата ще бъдат изложени основните насоки и акценти на Бюджет 2021 година.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 08.02.2021 г. 11:36 ч.

Източник: Бяла

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x