INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Пожар изпепели бараки във Владиславово

Три дървени бараки са изгорели при пожар снощи над бл. 406 във варненския кв. „Владислав Варненчик”. В гасенето се е наложило да вземат участие 4 пожарни коли, съобщиха от полицията.

Пожарникарите успели да спаси други 6 дървени бараки и помощни постройки. Предполагаема причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. 

Три екипа на варненската пожарна са гасили снощи пожар в стопанска постройка на улица „Дафина” в „Изгрев”. Пламъците са унищожили помещение за животни. Изгорели са и 30 кокошки. Причините са в процес на установяване.

Вчера следобед е горял склад на ул. „Хан Аспарух“ в гр. Аксаково. Огънят е бил гасен от няколко екипа огнеборци с 4 противопожарни автомобила. Унищожени са 70 кашона със стока ( дрехи и сувенири) и 1000 дискове. Спасени са 200 кв. м. жилищен етаж над склада и 100 кашона със стока.

Предполагаема причини за възникването на този пожар е неправилно боравене с отоплителни уреди – складът се е отоплявал с печка на твърдо гориво. 

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 18.02.2021 г. 21:06 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x