INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Вътрешният министър с подробности за влошената обстановка по пътищата

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски даде извънреден брифинг във връзка с влошаващата се пътна обстановка у нас заради лошото време.

Тази нощ на работа ще бъдат около 430 патрула на пътна полиция, които ще се движат с включени светлини, за да обозначават опасните участъци„, каза министър Терзийски.

От АПИ заявиха и, че в момента проходът „Петрохан“ е затворен за почистване, като всички служители от горската администрация, на пътната агенция и МВР, работят усилено, като снеговалежът се засилва и евентуално утре проходът ще бъде отворен.

Вътрешният министър заяви, че всяка налична организационна единица привежда хората си в действие. Той се обърна към водачите да спазват мерките и да тръгват на път с хубави зимни гуми и спирачна течност, като подчерта и апелира да се пазят и пешеходците, а велосипедистите да се обозначават със светлоотразителни жилетки.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 10.01.2021 г. 19:54 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x