INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Питат хората в Балчик за безопасността на движението

Към изпълнения вече трансграничен проект за ремонт на улици в Балчик – „Приморска“, „Черно море“ и пътя за Тузлата, се прави и проучване на мерки за безопасността на движението в община Балчик, съобщи заместник-кметът по устройство на територията Димитрин Димитров.

На линка https://forms.gle/JffYqfH8cjAXY38u7 е обявена анкета, чрез която местните жители могат да посочат полезните решения и да дадат генерална оценка за нивото на пътна безопасност. Може да посочите проблеми, свързани с пътната безопасност, които констатирате в или извън вашето населено място; да опишете места, където ограниченията на скоростта не съответстват със спецификата на ползване и придвижване; места с необходимост от подобряване на пътната безопасност.

Може да опишете зоните за пресичане, нуждаещи се от по-добра сигнализация и осветеност, места за пресичане на улици и пътища, затрудняващи инвалиди, възрастни хора и деца, както и да запишете вашето мнение за велосипедното движение в общината.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 14.01.2022 г. 16:26 ч.

Източник: БНР

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x