INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Паднали дървета в Девня след снощната буря (СНИМКИ)

Сериозни щети е нанесла бурята, която се разрази вчера вечерта на територията на парк „Разсадника“ в Девня. Силният вятър и дъждът са изкоренили и съборили огромни дървета, изпочупили са клони и паркови съоръжения.

„Бурята, която се разрази вчера над района на Девня, е нанесла огромни поражения на територията на Парк „Разсадника“. За щастие няма пострадали хора. От сутринта сме започнали дейности по отстраняване на щетите. В този момент обаче достъпът до Парка е ограничен от съображения за сигурност.“, написа кметът на Девня Свилен Шитов в профила си във Фейсбук.

„Апелирам мястото да не се посещава докато текат възстановителните работи. Силният вятър буквално е изтръгнал дървета, има множество счупени клони, повредени са някои от паметниците и парковата мебел, има компрометирани части от оградата. Уверявам Ви, че всички щети ще бъдат отстранени своевременно. Продължаваме да работим“, добави още градоначалникът.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 27.09.2020 г. 14:07 ч.

Редактор: Златин Михайлов

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x