INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Отново цирк на Сидеров в БНТ, Бойко Василев му предложи да се прекръсти на Желязков

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който в момента е кандидат за президент, за пореден път се държа скандално в телевизионен ефир. По време на предизборен дебат в „Панорама“ Сидеров не оставяше другите гости в студиото да се изкажат и често ги прекъсваше.

Най-голям хаос настъпи, когато лидерът на „Атака“ поне три пъти искаше да повтори, че пандемията и умрелите от COVID-19 e „oгромна измама“ и твърдеше, че „Това не са умрели от коронавирус. Дават пари, за да се пишат умрели от COVID-19“.

Сидеров повтори и друга своя любима конспиративна теория, че България е „окупирана от американците територия, която можем да възродим само със съпротива“. Стигна и по-далеч: „Може би трябва да почнем да правим хайдушки чети, смертелни дружинки, да, да, да, те са били много ефективни, много по-ефективни от македонските чети със завъртяните мустаци, дето стрелят в тавана на кръчмата.“

Според него от България се управляват провокации срещу „най-великата и най-добрата в момента във военно отношение държава – Русия“.

Моментът, в който Волен няма какво да каже

Лидерът на „Атака“ обаче удари на камък, когато подхвана друга любима своя тема: връх Мусала да бъде преименуван на Св. Иван Рилски. Тогава водещият на „Панорама“ Бойко Василев удачно се намеси с въпроса защо той не промени фамилията си, тъй като „Сидеров“ не е на български и се превежда като „Желязков“. В този момент иначе гласовият политик не успя да отговори нищо.

Кенефът в Трето районно

За какво се бори в момента Сидеров? „Боря се да вкарам в затвора Кирил Петков, мога му посоча килията, в която да влезе в Трето районно полицейско управление. Кенефът там, клозетът е много лош, честно ви казвам, много е кофти. Искам Трапчинко – Петков и Василев ги наричам Трапчинко и Кокорчо – да прекара поне едно денонощие там и да му бъде повдигнато обвинение, така както срещу мен бяха повдигнати 3 обвинения, което БНТ прескочи като малка гара.“

На последните парламентарни избори „Атака“ не успя да получи и половин процент от доверието на избирателите – тогава едва 12 585 души гласуваха за партията.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 16.10.2021 г. 11:58 ч.

Източник: Offnnews.bg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x