INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Освободени са всички заложници в Луцк, похитителят е арестуван

Освободени са всички пътници на автобус, които бяха взети за заложници от въоръжен мъж в Луцк, в западната част на Украйна, предаде БТА .

Всички заложници са освободени„, каза във „Фейсбук“ заместник-министърът на вътрешните работи Антон Гераченко.

Украинските власти съобщиха първоначално за двайсетина пътници, взети за заложници. Но Службата за сигурност на Украйна уточни след операцията по освобождаването им, че те са били 16.

Нападателят пусна първо трима заложници – възрастна жена, юноша и бременна млада жена. След това са освободени останалите 13 души при операция на специалните сили и на полицията, се казва в комюнике на Службата за сигурност на Украйна.

Похитителят се е предал на полицията. „Мъжът, който взе заложници в автобус в Луцк, бе арестуван“, каза министерството на вътрешните работи в „Телеграм“.

Владимир Зеленский выполнил требование террориста.

Владимир Зеленский выполнил требование террориста и записал видео, в котором посоветовал посмотреть фильм "Земляне".

Публикувахте от Begemot в Вторник, 21 юли 2020 г.

Украинският президент Володимир Зеленски изпълни по-рано искане на похитителя и публикува видео, в което призова хората да гледат документалния филм от 2005 г. „Земляни“, предаде ДПА.

В него се разглежда експлоатацията на животни за домашни любимци, за научни изследвания, за производство на дрехи и за храна.

0 0 votes
Article Rating

Публикувано на 22.07.2020 г. 09:09 ч.

Още по темата:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x