INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Нулев контрол на колите в Морската градина във Варна, поляните станаха паркинг

Снимка: Petel.bg

Във Варна това лято бяха спрени автомобилите на част от Крайбрежната алея. За сметка на това обаче колите бяха пуснати да се движат напълно свободно в Морската градина и да паркират буквално където си искат. Този извод може да направи всеки, който се е разходил тези дни в района на Делфинариума.

Десетки коли паркират в зелените площи на т.нар. местност „Салтанат”, което изглежда необяснимо, при положение, че на входа на варненския парк има полицейски пост. Глоби не се налагат, паркираните по поляните коли не се вдигат с паяк.

Морската градина във Варна е държавна собственост, която се управлява от Община Варна. Дали държавни или общински са контролните органи, които трябва да възстановят реда е все едно. И на едните, и на другите очевидно не им пука нито за нарушенията, нито за възмутените варненци, които се питат защо вече никой не прави нищо по въпроса.

0 0 votes
Article Rating

Публикувано на 25.08.2022 г. 14:14 ч.

Източник: Petel.bg

Още по темата:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x