INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Новозаразените във Варна са млади хора

Всички новозаразени с коронавирус във Варна нямат връзка помежду си, като последните 10 случая са все на млади хора. Това съобщи д-р Анка Баева, началник отдел „Противоепидемичен контрол” в Регионалната здравна инспекция – Варна.

Много по-трудно се издирват контактни лица при младите хора, защото крият информация от здравните инспектори, добави тя.

44 са активно заразените с COVID-19 в морската столица, 10 от тях са настанени за лечение в болница. Поселдните хоспитализирани са таксиметровият шофьор и съпругата му.

Днес се очаква работата в сградата на община Варна да бъде възстановена. Тя бе затворена за дезинфекция в петък, когато служител даде положителна проба за коронавирус.

Заради съмнения за коронавирус в играч на варненския отбор по водна топка „Аква спорт“, финалите на турнира при мъжете се отлагат.

Във връзка с извършване на профилактика плувен комплекс „Приморски“ няма да работи днес, 29-ти юни, съобщиха и от Общинско предприятие „Спорт-Варна“.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 29.06.2020 г. 08:54 ч.

Автор: Миглена Йовчева

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x