INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Нинова връчва партийни книжки на нови членове на БСП в столицата

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще връчи тази вечер електронни членски карти на новоприети социалисти от София.

Събитието е част от Националната кампания за прием на нови членове, обявена през януари от Нинова, когато тя призова всеки, който споделя ценностите и политиката на БСП да се присъедини към партията.

Кампанията стартира след като от цялата страна в централата на „Позитано“ 20 постъпиха стотици заявления за членство. Освен новите членове, в БСП се завръщат и бивши партийци, напуснали партията през годините заради несъгласие с политиките на бивши ръководства на Столетницата. Нинова подаде ръка за „Добре дошъл“ на всеки, който има желание да е полезен с ума и труда си за промяната в България, в БСП възстановиха членството си социалисти от Пловдив, Варна и Кюстендил.

Поздравявам ви за избора да станете членове на БСП. В последните месеци всяка седмица в някоя от организациите в страната има нов прием. Радвам се, че все повече хора разбират, че тази промяна е възможна и че неин носител е БСП”, обърна се председателят на БСП Корнелия Нинова към новите членове на партията и тези, които подновиха членството си.

Сред станалите напоследък членове на партията са множество млади образовани хора, а сред завърналите се са знакови имена с дълъг партиен стаж, доказани професионалисти и общественици, подкрепящи реформите и политиките, провеждани от Корнелия Нинова в БСП.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 04.02.2021 г. 20:53 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x