INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Нинова разширява коалицията

Нинова разширява коалицията. Още 6 партии.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова продължава да разширява голямата лява коалиция. Тя е подписала споразумение за обединение с още 6 партии. Така партиите и гражданските структури, които си подадоха ръка за обща лява и ляво-център политика, стават 16. Продължават разговорите между БСП и още формации за обединение.

„Във време, в което българският народ е разделен и постоянно противопоставян, ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел – сигурност в промяната и грижа за хората“, каза лидерът на социалистите.

Към обединението днес са се присъединили:

1. ГД „Народна сила“;

2. Общонародният комитет за защита на националните интереси;

3. ПП „Българската левица“;

4. Федерация на потребителите;

5. Съвет на европейската научна и културна общност;

6. ПП „ОБТ“.

Така партиите и гражданските структури,които си подадоха ръка за обща лява и ляво-център политика стават 16. Продължават разговорите между БСП и още партии за обединение.

„Във време, в което българският народ е разделен и постоянно противопоставян, ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел – сигурност в промяната и грижа за хората“ . Това заяви Нинова на срещата.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 11.06.2021 г. 15:54 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x