INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Николай Василев: Не съм зависим нито от ДПС, нито от задкулисие

Считам атаките отдясно за приятелски огън. Не съм зависим нито от ДПС, нито от задкулисие. Били сме в коалиция с ДПС, защото тогава това гарантираше влизането на България в ЕС”. Това заяви на пресконференция на „Има такъв народ” Николай Василев.  

„Ако можехме да получим подкрепа, това щеше да бъде най-реформаторският кабинет от началото на прехода и щеше да работи с непозната досега скорост. Това щеше да е правителство с ДНК на бъдещето”, заяви Василев. Преди това той благодари на Слави Трифонов за доверието, което му е гласувал.

„През последните 2 месеца на съвместна работа имах възможност да опозная и него, и част от парламентарната група. Благодаря и на медиите за съвместната работа през последните 24 години. Благодаря и на всички, които ме подкрепиха по медиите. Този кабинет няма нищо общо с НДСВ, освен мен”, каза Василев.

„Последните 3 дни беше излята уникална помия върху г-н Василев. Това започна от политическа партия, която трябва да припознава ГЕРБ като свой враг, а не нас”, каза Тошко Йорданов.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 16.07.2021 г. 13:27 ч.

Източник: NOVA

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x