INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Нелегалните партита продължават

Сред нарушителите този път са и лекари

Снимка: Shutterstock

Нарушаването на закона от желаещите да разпускат в барове и заведения се превърна в истинска игра на котка и мишка с органите на реда. Заведенията отварят, клиентите прииждат, а полицията и РЗИ дебнат в засада. Това се случва, не само в София, но и на куп други места в страната.

Оказва се, че една вила в село Велчево, на 15-ина километра от Велико Търново, е доста оборотна и всеки уикенд е пълна с посетители. Тук е имало парти за за днешните празници.

На мястото е имало проверка на полицията, но след игра на котка и мишка между наемателите и полицаите, в крайна сметка нарушение не е открито. Интересен е фактът, че хората, които са били тук, са лекари, съобщават от NOVA.

Полицията установила 14 човека, но след като органите на реда си тръгват, мъж от компанията изкарва още трима души от пристройка.

Според Националният туристически регистър регистрираните у нас къщи за гости, без семейните хотели и стаи за гости, са над 3 300.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 14.02.2021 г. 20:58 ч.

Редактор: Златин Михайлов

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x