INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Монтажист на БНТ почина след падане от скала по време на снимки

Почина един от монтажистите на националната телевизия Филип Петков, който беше известен сред колегите си и приятелите си с прякора FlyPhil.

Филип е издъхнал нелепо, след като е паднал от скала по време на снимки. Петков си отиде от този свят много млад, а всички в Националната телевизия потънаха в скръб. Колегите на Филип казват за него, че е бил уникален човек със страхотно чувство за хумор, а в работата си е бил истински професионалист.

Често е вършел няколко дейности eдновременно. Монтирал е безброй филми и репортажи. Голямата трагедия не бе подмината и от лицето на БНТ – Христина Христова, която е водещата на седмичния сутрешен блок в телевизията.

„Пиша и трия…не знам и защо пиша, тя болката от загубата на приятел не се обяснява. Но адски ме е яд- не е честно! Човече, не е честно така! А обещанията „ще се видим“, „време е за есенната фотосесия“, онова твоето „ехааа“… кога?! О, Фил

…Не се отлага нищо за утре, няма(ме) време!

Вече липсваш. Затова всички пишем тук, защото ще ни липсваш и ни боли. Та да си го кажем…“, написа във Фейсбук Христова.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 23.10.2021 г. 10:33 ч.

Източник: Стандарт

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x