INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Министърът на културата приема оставките на директорите на НДК

Министерство на културата ще се съобрази с изразената лична воля на Съвета на директорите на НДК, но се надява до промяната в управленските органи сегашният Съвет на директорите да прояви професионализъм и отговорност. Това се казва в съобщение от културното министерство.

Екипът на МК е поканил на работна среща ръководството на НДК, на която са обсъдени констатациите от извършения от Министерството одит, както и взетите управленски решения, свързани с развитието на НДК. Уговорена е нова целева среща по възникналите проблеми и намиране на работещи и законосъобразни решения. След края на работната среща МК е уведомено за депозираните молби за освобождаване.

Министър Минеков и екипът на МК благодарят и желаят успех на досегашното ръководство на НДК. За Министерството основен приоритет продължава да бъде НДК да се развива като водещ и отговарящ на съвременните стандарти конгресен и културен център.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 11.08.2021 г. 15:24 ч.

Източник: БНТ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x