INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Минчо Христов: ГЕРБ не трябва да се връща на власт

Задачата на непартийните кандидати, които са част от коалицията „БСП за България“ е да търси обединение на опозицията и да не повтори това, което се случи предишния парламент. Това заяви в „Денят започва“ Минчо Христов.

На тези избори всички политически формации трябва да направят така, че да има едно нормално работещо правителство, което да гласува бюджета на България, да гласува парите за пенсии, парите за болниците, за здравеопазването, парите за нашата държава, отбеляза Минчо Христов.

Една от основните причини движението на непартийните кандидати да подкрепят БСП е да не се стига до ситуацията, която наблюдавахме в миналия парламент, когато всички сочеха с пръст БСП била партия от статуквото, допълни Христов.

За него най-важното е да се направи така, че ГЕРБ да не се върне на власт. Проф. Минчо Христов очаква ДПС да получат повече гласове от Турция. Не е изключено ГЕРБ да се хване в една коалиция с ДПС. Ние ще направим всичко възможно ГЕРБ да не се върне на власт, защото виждаме колко вредна е политиката на тази партия. Време е да си почине, категоричен бе той.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 10.06.2021 г. 09:05 ч.

Източник: БНТ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x