INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Марио Гаврилов: Идват много тежки времена, започва чистка.

„Идват много тежки времена, управляващите изпуснаха икономиката, по последни данни 80 хил. души само в София са на борсата. В Пловдив ситуацията е идентична.“, каза дългогодишният журналист и водещ на новини и предавания в БНТ Марио Гаврилов в предаването на Крум Савов по Телевизия 7/8. 

„Започва една чистка на журналисти, които могат да разсъждават, които имат познанията, които могат да задават въпросите.

Сега се търсят „мисирките“, защото те са подходящи за пропагандата. Слагаш едно младо готино момиче, то не задава въпроси, то няма информацията, подготовката, опита. 

Когато премиерът отстрани Мавродиев от шефското място в банката, никой не го пита, той сам си каза, на никого не му хрумва. И дали това е въпрос на някаква целенасочена предварително замислена акция, дали това е предпазване от бъдещи проблеми на собствениците и шефове на телевизии, само мога да гадая“, допълни той.


Публикувано на 22.04.2020 г. 21:20 ч.

Източник: Petel.bg

Още по темата: