INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Доц. Мангъров: Крайно време е тези абсурдни мерки да бъдат спрени

Това заяви във Варна доц. Атанас Мангъров, който бе представен като водач на листата на АБВ в морската столица

Крайно време е да се намери начин тези абсурдни мерки да бъдат спрени. Това заяви във Варна доц. Атанас Мангъров, който бе представен като водач на листата на АБВ във Варна.

Според доц. Мангъров. Морската столица е сред най-силно засегнати региони от настоящата ситуация в туристическия сектор, тъй като за миналата година спадът в сектор „Туризъм“ е около 70%.

Един не дотолкова тежък медицински проблем се използва по особено брутален начин за налагане на нелепи мерки, посочи медикът.

„Виждаме, че в магазини и автобуси хората са един до друг, а същевременно други обекти, като например ресторанти и фитнеси хората са изолирани. Затова смятам, че всичко това трябва да престане, а това ще се случи когато хората излязат да гласуват за връщане на нормалния начин на живот“, допълни доц. Атанас Мангъров.

Председателят на АБВ Румен Петков изрази надежда във Варна да се състои сериозен дебат между доц. Мангъров и министърът на здравеопазването проф. Ангелов за мерките и излизането от състоянието, в което е държавата.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 13.02.2021 г. 18:34 ч.

Източник: dnews

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x