INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Махат изоставените коли в двора на КАТ Варна

На 7 леки коли без регистрационни номера, изоставени на паркинга на КАТ-Варна, са поставени стикери с предписание за преместване от Общината.

Нарочени за преместване тази седмица са общо 18 излезли от употреба автомобили. Останалите трошки предупреждение за преместване са в „Трошево”, „Младост” и лятно кино „Тракия”, показа проверка на Дарик.

Собствениците на коли с поставен стикер трябва в срок от 14 дни да освободят заеманото място – общинска собственост, като я преместят в имот частна собственост. Преместването на возилото на друго място, общинска или държавна собственост, не спира изпълнението на предписанието.

При неспазване на посочения срок, колата се премества принудително с “Паяк“ на паркинга за излезли от употреба коли в Южна промишлена зона. Сумата за възстановяване на разходите направени по преместването и за отговорно пазене, са за сметка на собственика на возилото. Максималният престой на този паркинг е 3 месеца, след което колата се предава за разкомплектоване.

0 0 votes
Article Rating

Публикувано на 18.05.2022 г. 11:21 ч.

Още по темата:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x