INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Кубрат Пулев: Кризата трябва да ни удари по-силно, за да се замислим

„Кризата с коронавируса няма да даде нужния рестарт. Трябва да ни удари много по-силно, за да може хората да се замислят. Неминуемо ситуацията потиска всички хора, но смятам, че трябва да бъдем по-огранизирани, умни, дистанцирани и нещата ще се получат. Надявам се, както бързо дойде COVID-19, така бързо и да отмине“. Това каза Кубрат Пулев, който обясни, че хората трябва да си извадят поука от случващото се, за да бъдат по-добри.

„Трябва да се наслаждаваме на живота, който ни е предоставен.“, казва още той.

Кобрата коментира и случващото се по пътищата. “ Обществото трябва да си направи изводи за начина на живот в България. За мен лично, страната ни е рай, за който обаче ние трябва да се погрижим. Усещането за безнаказаност по пътищата е огромно. Не може в 21 век, в една европейска държава така просто да си заминават хора. И тук не говоря само за последния случай с Милен Цветков, Бог да го прости. Той беше известен човек и хората излязоха на протест, те виждат какво се случва. Но има много хора, които също си заминават по този нелеп начин, но за тях не се чува, защото те просто не са известни, но това не значи, че не трябва да живеят. Много неща трябва да се променят в страната. Абсолютно сгрешена е концепцията с пешеходните пътеки, самият принцип и начина на работа е грешен. Може да се взаимства от други държави. „, коментира още той.

Относно дългоочаквания мач с Джошуа той коментира така: „Надявам се да има двубой до края на годината, но всичко зависи от световната ситуация, а тя не е никак розова. Аз съм подготвен, тренирам и в момента съм на авариен режим, т.е. тренирам по 1 път на ден или през ден, но когато дойде моментът, ще е друго. И да има и да няма публика, Кобрата излиза и се бие като лъв!“, категоричен е Кубрат.


Публикувано на 02.05.2020 г. 16:02 ч.

Автор:М.Йовчева

Още по темата: