INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Кола се вряза в магазин във Варна, спешно търсят кръводарители за тежко пострадал мъж

Мъж е пострадал тежко след инцидент във варненския квартал „Галата“. Призив за помощ публикува Албена Маринова в личната си страница във Фейсбук.

СПЕШНО търсим кръводарители за наш съкварталец и приятел. Казва се Петър Иванов Дулев. Снощи е бил на работа и докато се е борил за прехраната на децата си, поредният идиот се врязва в малкото магазинче , намиращо се в края на Галата. В момента нашето момче се бори за живота си с 30% изгаряне. Нужни са му 5 човека на ден за кръводаряването. Настанен е в Клиниката по изгаряне на Военна болница. При вземането на кръв казвайте името и къде е настанен Петьо. Молим Ви за милост. Трябват ни спешно Вашето милосърдие и съпричастност!!

От пресцентъра на полицията потвърдиха за инцидента, регистриран в 21,15 часа снощи. От там обясниха, че неправоспособен 29-годишен водач е загубил контрол над автомобила и се е врязал в търговският обект.

При удара е пострадал собственикът на обекта, който се е залял с гореща мазнина от фритюрника и е бил настанен в болнично заведение с изгаряния.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 16.09.2020 г. 10:29 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x