INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Изграждат стрийт фууд парк на трета буна във Варна

Снимка: Варна 24

„Застрояване на единственото останало зелено парче по плажната ивица на 3-та буна…Беше красиво и спокойно местенце с ужасно много зеленина и пътечки, сега се оголи за големи каравани, които на никого не трябват, има само на два метра малко ресторантче и кафене, страхотна грозотия“, написа Милена Добрева.

От изпратените снимки става ясно, че са премахнати бурени и храсти, а терена се заравнява и насипва с чакъл.

В този район ще бъде изграден новият „Варна стрийт фууд парк“, съобщава за радио Варна авторът на идеята Николай Тодоров. Очаква се паркът да функционира през летния сезон.

Теренът е облагороден и не е премахната ценна растителност, каза още Николай Тодоров и уточни: „Една капка бетон няма на този терен! По-скоро изчистихме и облагородихме. Имаме идея да допълни озеленяването в района“.

„Ежедневно отговаряме и на минувачи, и на ваши слушатели за това какво се случва тук. Правим „Варна стрийт фууд парк“, който ще е място за идеи и концепции, качествена и интересна храна, малка сцена на концерти и представления и лятно кино“, каза още Николай Тодоров.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 11.06.2021 г. 11:34 ч.

Източник: Varna24.bg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x