INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Ивайло Мирчев към Трифонов: Приоритетите ти бяха миш-маш

Снимка: БНТ

Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в 65 депутати. Нужни са 121 за съставяне на правителство. Нямаш 121, имаш 65. Но се държиш все едно имаш 165. Това написа във Фейсбук депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев по повод интервюто на лидера на ИТН Слави Трифонов пред държавната телевизия.

,,Вместо реални преговори за коалиционно споразумение, с ясни ангажименти, просто показваш един списък с министри, с който всички трябва да се съгласят, нищо, че имаш само 65 представители в парламента. Премиерът в този списък е мениджър продажби в микрофирма, а МВР министърът офшорен адвокат, обвинен в плагиатство. По-голямата част от останалите министри са черна дупка“, допълни Мирчев.

Не представяш управленска програма, обявените приоритети са миш-маш…Накрая, обаче казваш: Христо Иванов е виновен. Ами не, не е виновен Христо Иванов. Отговорността е в този, който е решил, че точно това е правилният начин да служиш на страната си. А той не е, завършва публикацията си народният представител от „Демократична България“.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 28.08.2021 г. 15:21 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x