INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Гимназия Николай Хайтов организира дни на отворени врати

Професионалната гимназия по горско стопанство и дървообработване „Николай Хайтов“ организира дни на отворените врати на 22-ти и 23-ти юни от 9 ч. до 17 ч. Така бъдещи гимназисти, родители и граждани ще могат да се запознаят с условията за образование, както и с модерната практико-производствена база. Гимназията е първата в града, която въведе т. нар. дуално обучение – обучение чрез работа.

За дните на отворените врати екипът на гимназията е подготвил изненади за своите посетители – в работилница „Мебелно производство“ гостите ще се запознаят със света на мебелите, ще имат възможност да си изработят свещник, поставка за чаша и за телефон; в ателие „Интериорният дизайн в нашия живот” ще бъдат представени и изработени макети на мебели, пейка и диван; в ателие „Цветни аранжировки” ще бъде направена демонстрация на живородни растения, а посетителите ще се запознаят отблизо с характеристиките на специалност „Парково строителство и озеленяване”; в работилница „Природата – дар за човека” ще бъдат направени резници, ще се подготвят хербарии, ще бъдат представяни горски видове и препарирани животни.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 21.06.2021 г. 12:53 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x